Konsulter

Konsulter

Vi är inte så många men vi är väldigt angelägna om att göra ett bra jobb. Vi har väl etablerade samarbeten med andra konsultföretag för att säkerställa leveransförmåga och specialist kompetens inom vissa områden och större uppdrag.

 

Du är välkommen att kontakta oss och boka ett förusättningslöst möte. Vem vet, det kanske är starten på ett framgångsrikt samarbete.

Sven-Martin Åkesson

VD och Konsult

Sven-Martin har arbetat i 18 år som Managementkonsult. Han är i grunden civilekonom med inriktning mot ekonomi- och verksamhetsstyrning. Sven-Martin har tidigare varit konsult och konsultchef på KPMG samt konsult på Stratsys AB.

Kontaktuppgifter:

E-post: sven-martin@akessonkonsult.se

Mobil: 0705-13 47 31

CV för Sven-Martin Åkesson

 

Calle Åkesson

Konsult

Calle arbetar som konsult och är även behörig handledare för IPU Profilanalys, IPU Drivkraftsanalys samt Utvecklande Ledarskap (UL). Calle har under många år arbetat med att utveckla ledare och medarbetare. Han är i grunden utbildad idrottsledare och har som flera års erfarenhet som idrottsledare på elitnivå.

Kontaktuppgifter:

E-post: calle@akessonkonsult.se

Mobil: 0731-83 98 54

CV för Calle Åkesson

 

 

Danielle Åkesson

Konsult

 

Danielle arbetar som ekonomikonsult och utbildas just nu till civilekonom på Handelshögskolan i Göteborg. Hon har arbetat som ekonomiassistent på Prevex AB och Volvo Financial Services.

Kontaktuppgifter:

E-post: danielle@akessonkonsult.se

Mobil: 0733-58 30 70

CV för Danielle Åkesson

 

 

 

 

Ring oss gärna och boka ett helt förutsättningslöst möte eller samtal.

Åkesson Managementkonsult AB, Futteviksvägen 24, 442 97 Kode

E-post: info@akessonkonsult.se

Telefon: 070-513 47 31

Organisationsnummer: 556738-1537